Meer kwalitatieve sollicitaties via Vastgoedmarktbanen

Vastgoedmarkt is hét platform om vastgoed professionals te bereiken. Dagelijks bezoekt een grote hoeveelheid professionals Vastgoedmarktbanen. Uw vacature komt dus direct onder de aandacht van de juiste kandidaten, wat u snel meer kwalitatieve sollicitaties oplevert.

Waarom Vastgoedmarktbanen?

  • Vastgoedmarkt heeft het hoogste en meest kwalitatieve bereik onder professionals in de vastgoedsector
  • U bereikt actief en latent werkzoekenden
  • Uw vacature staat binnen één uur 60 dagen online.
  • Geschikte kandidaten ontvangen een job alert met uw vacature.
  • Voor optimale attentiewaarde krijgt u korting op crossmediale campagnes, zoals doorplaatsing in onze printuitgaven en e-magazines.

U kunt uw vacature op verschillende manieren plaatsen zodat dit volledig is afgestemd op uw wervingsbehoefte. Met als belangrijkste doel: snel en optimaal contact met de beste kandidaten.

Maak uw keuze en plaats direct uw vacature online. U ontvangt sollicitaties van de beste kandidaten meteen automatisch in uw mailbox.

Verwacht u nu of in de toekomst meerdere vacatures te plaatsen?
Dan kunt u gebruik maken van een interessant kortingstarief. Neem hiervoor contact op met Robbert van Hooff via 06 – 422 422 59 of robbertvanhooff@vakmedianet.nl.

Meer weten over Vastgoedmarktbanen?
Wilt u meer informatie over Vastgoedmarktbanen vacatures of een wervingsadvies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met Jan Vlastuin via 06 53258418 of JanVlastuin@​vakmedianet.nl.

Heeft u vragen over het plaatsen van vacatures?
Onze traffic-medewerkers helpen u graag. Zij zijn bereikbaar via arbeidsmarkt@vakmedianet.nl. U kunt ook contact opnemen via 088 - 58 40 400 of het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Wilt u zo snel mogelijk een kandidaat vinden voor een openstaande vacature?

€395,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Geef uw vacature extra zichtbaarheid.

€395,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Jan Vlastuin

De banensectie van Vastgoedmarktbanen brengt vraag en aanbod van banen van vastgoed professionals effectief bij elkaar. Met Vastgoedmarktbanen blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun baan midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via Vastgoedmarktbanen vinden vastgoed professionals snel relevante banen.